جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

زمینه سازی های خانواده

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

این بخش که تحت عنوان زمینه سازی های خانواده است در سه فصل تنظیم شده و بشرح زیر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت فصلی از آن تحت این عنوان که خانواده زمینه ساز شرافت یا انحراف است مورد بحث و بررسی است. در این فصل نخست بذکر این نکته خواهیم پرداخت که کودک با فطرت پاک و سالم به دنیا می آید و ریشه های رفتار او مربوط به نقش والدین و زمینه سازی های آنان است. از راز اثربخشی های خانواده سخن گفته و به معرفی عواملی از خانواده خواهیم پرداخت که زمینه ساز لغزش و انحرافند.

فصل دوم آن در مورد اهمیت سالهای اولیه حیات انسان است و ضرورت تربیت

کودک مخصوصا در هفت سال اول و آموزش های لازمی که کودک در این مرحله باید فراگیرد. از آثار محرومیت ها و بدآموزی ها و اهمیت تجارب اولیه کودک در حیات بعدی سخن گفتیم و پس از بیان عوارض تربیت در خارج محیط خانواده از شرایط و لیاقت والدین سخن خواهیم گفت.

و بالاخره فصل آخر این بخش در مورد معرفی خانواده نابسامان و آثار و عوارض آن بر روی کودک، مخصوصا دختران و بر روی جامعه است. از این مسأله سخن خواهیم گفت که خانواده نابسامان اصولا جرم ساز است و کودکان پرورش یافته در چنین خانواده ها ویژگی های اخلاقی و رفتاری مخصوص دارند. آنگاه با بیان این نکته که نابسامانی ها در چه خانواده هائی بیشتر است از ضرورت جلوگیری از نابسامانی ها سخن خواهیم گفت.