کتاب «کودکی بازیافته» زودتر از آنچه پیش بینی می شد به این توفیق دست یافت که ارتباط خود را با مخاطبانی که ارتباطی زنده با «دوران کودکی» و «کودک درون» خود دارند برقرار کند؛ مخاطبانی که دلشان برای «خودشان» تنگ شده است واین دل تنگی چیزی جز احساس غربت از «کودک درون» خود نیست. این اثر ناچیز که از روی لطف و کرامت داوران «سومین جشنواره ی انتخاب کتاب معلم» در سال 1382 مقام اول را در گروه تربیتی کسب نمود، در شرایطی به چاپ دوم می رسد که ضرورت بازگشت به کودکی و خوانش صحیفه ی پاک فطرت کودکی در جهان معاصر بیش از هر زمان احساس می شود. در جامعه ای که انسان ها در بحران زندگی ماشینی، ارتباط های الکترونیکی و آموزه های مجازی، روز به روز از گوهر وجودی خویش فاصله می گیرند، فرصت بازیابی کودکی خویش هم، رهیافتی عارفانه و شاعرانه برای ورود به سپهر بی کرانگی و بی نقشی است، و هم، تجربه ی بازآفرینی «معصومیت گم شده» و نشاط از دست رفته است. کودکی بازیافته، بازیابی حس ایمان، حس خلاقیت، حس جاودانگی و حس کشف و شهود باطنی است. حسی که «زمان» و «مکان» را سیال و روان می کند. زمان سیال، همان «آن» همیشه است؛ آن جاودانه که گذشته و آینده را در لحظه ی اکنون خلق می کند.
کودکی بازیافته، بازخوانی «وسعت واژه ها«؛ شکستن قالب ها؛ شستن
غبارها برای «دگربودگی، «دگرشدگی«، «دگرسانی«؛ «دگرجایی«؛ «دگراندیشی«، و «دگرحالی» است.
کودکی بازیافته، بستن «کتاب بیرون» و گشودن «کتاب درون» است؛ فروبستن نقش های «بیگانه ساز» و برکشیدن نقش های «یگانه ساز» است.
کودکی بازیافته، بازیافتن «حس گم شده«؛ خالی کردن ذهن پر شده؛ شستن چشم های کدر شده؛ و ویران کردن افکار شرطی شده و انگیزه های تحریف شده است.
شنیدن بلندای سکوت؛ حس کردن «حجم بودن«؛ متولد شدن با «طلوع خورشید«؛ پریدن با باد؛ خیس شدن از ترنم باران عشق؛ و راه یافتن به هیچستان سرشار از بی نقشی، بی ذهنی، بی غرضی، بی باکی، بی رنگی، بی گناهی، بی منطقی، بی جایی، بی زمانی، بی تکلفی، بی سویی و بی مرزی، کنش های اصلی بازگشت به کودکی است که هر کس به این «رجعت عظمی» نایل آید، به «رفعت اعلی» ارتقا می یابد. و آن کس که با «کودک درون خود» هم صحبت شود، ندای الهی را در عمق وجود خویش حس می کند؛ ندایی که راز «زیستن کودک وار» و «سعادت خود بنیاد» را به شنونده اش در هاله ای از نجوا الهام و شهود روشنایی بخش در میان می گذارد.
در خاتمه، یادآور می شود که در چاپ اخیر، ضمن رفع نواقص و کاستی های غیر قابل اغماض چاپ قبلی، تلاش گردید که صفحه آرایی و طرح روی جلد آن نیز تغییر یابد. امید می رود که خوانندگان اهل نظر و صاحب نظران ادبیات کودک و نوجوان با نقدها و رهنمودهای سازنده ی خود این کمترین را مرهون لطف و محبت خود قرار دهند.